U I T N O D I G I N G

Op maandag 24 mei houdt een groep van 8 bewonersorganisaties en actiecomités uit de omgeving rond de stedelijke luchthaven van Zaventem een gezamenlijke

P E R S C O N F E R E N T I E

Na één maand toepassing van het spreidingsplan van de Minister van Mobiliteit, wensen zij uiting te geven aan hun dramatische ervaringen en vooral hun standpunten kenbaar te maken over de nachtvluchten en de toekomst van de luchthaven.

Aan de aanwezige leden van de pers zal bij die gelegenheid een uitgebreid dossier worden overhandigd. Zo kan de pers zich een correct beeld vormen van de dagelijkse realiteit van de omwonenden.

Aan de vooravond van de verkiezingen van 13 juni, willen de betrokken actiegroepen met deze evaluatie de aandacht van de beleidsmakers vestigen op het feit dat het zogenaamde spreidingsplan vrijwel nergens enige verbetering gebracht heeft, maar integendeel voor de meeste omwonenden de toestand fel verergerd heeft.

Deze persconferentie zal plaatsvinden op maandag 24 mei 2004 om 10.30 uur in het Gemeenschapscentrum ‘DE CORREN’ Van Frachenlaan 24A Steenokkerzeel.

Wij nodigen u uit om kennis te nemen van de mening en de standpunten van de meerderheid van de omwonenden van de luchthaven.

Met vriendelijke groeten,

De bewonersgroepen

AWACSS v.z.w.(Wezembeek-Oppem)
BRUXELLES AIR LIBRE BRUSSEL v.z.w.
BUTV ZAVENTEM
DECIBEL 25L(Kortenberg)
STERREBEEK 2000 v.z.w.
WAKE UP KRAAINEM
WAKKER TERVUREN
ZONEZES(Steenokkerzeel)